Floorplanner

Waarom een Floorplanner plattegrond?
Met een Floorplanner plattegrond geeft u potentiële kopers of huurders een goed beeld van de indeling van de aangeboden ruimte. Funda en andere huizensites zien de toegevoegde waarde in van een Floorplanner. Dit wordt dan ook beloond met een hogere ranking. Dit betekent dat uw woning eerder wordt opgemerkt zodat meer potentiële kopers of huurders de mogelijkheden die uw woning biedt zullen zien.

Voor het opstellen van een Floorplanner plattegrond zijn er twee mogelijkheden. Er kan een Floorplanner vanaf een bruikbare bouwtekening worden opgesteld of er kan een Floorplanner worden opgesteld op basis van een ter plaatse uitgevoerde inmeting.

Floorplanner plattegrond vanaf tekening
Dit is de meest voordelige optie voor het opstellen van een Floorplanner plattegrond. Hiervoor kunt u ons digitaal of per post een tekening aanleveren. Op basis van deze tekening kunnen wij een Floorplanner maken.

Floorplanner plattegrond met inmeting ter plaatse
Heeft u geen bouwtekening, is de bouwtekening niet meer actueel of twijfelt u aan de juistheid van de bouwtekening, dan kunnen onze specialisten de woning ter plaatse inmeten. Er wordt een schets gemaakt die later op kantoor wordt uitgewerkt in Floorplanner. Deze optie is minder voordelig omdat een specialist ter plaatse langs moet komen, maar wel meer accuraat. In de meeste gevallen wordt voor deze optie gekozen in combinatie met een meetrapport NEN 2580. Klik hier wanneer u interesse heeft in dit combi-pakket.